Ziggo - Power Promise

uitgevoerd tijdens dienstverband bij Searchresult

** Alle rechten van dit project behoren tot Searchresult **

Overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd.

De Ziggo Power Promise is een belofte die met lef de kwaliteit van wifi van Ziggo bewijst. Met deze campagne zet Ziggo de behoefte van de klant centraal en durft het merk het aan om als eerste en enige provider heel Nederland perfecte wifi te garanderen. Op een optimistische en eenvoudige manier die voor alle doelgroepen aanspreekt. Het resultaat is een hooggewaardeerde campagne die in een zeer korte tijd zowel consumer als kleinzakelijke klanten aantrekt, behoudt en over de perfecte wifi van Ziggo laat praten.

Klant

Ziggo

Product

Rich Media - Always On

Werkzaamheden

Design & ontwikkeling verschillende Rich Media uitingen (o.a. IAB, High Impact, Radical, & APTO)

Overal perfecte wifi. Gegarandeerd.

De Ziggo Power Promise campagne, is er eentje die voor zowel Ziggo Consumenten als Ziggo Zakelijk is ontwikkeld. Waarbij een breed scala aan rich media uitingen is ontwikkeld. Denk hierbij aan je standaard IAB setje, speciale mobiele formaten en High Impacts. Maar ook zijn we lekker los gegaan op complete homepage takeovers. Zoals een APTO voor de B2B klant. Of een APTO voor de B2C klant (deze werken alleen goed voor desktopweergave).

Zowel klanten als niet-klanten, worden uitgenodigd om hun wifi te perfectioneren. De potentiële klant werd door een funnel geleid. Retentie, prospect of remarketing funnel. Alle uitingen zijn dan ook per doelgroep afgesteld, met de juiste copy en visuals, per funnel. Zo zijn er specifieke creaties voor de doelgroepen voor wie de boodschap van goede wifi extra relevant is, zoals online gamers. Met een doorlooptijd van zo'n 6 maanden zijn er dan ook zo'n kleine 120 HTML5 banners ontwikkeld, 6 APTO's, Radicals en nog wat andere middelen, zoals een swipe cube en interscroller.

Interesse in een bannersetje?

Of een dynamische Rich Media campagne? Een APTO, swipe cube of interscroller? Neem even contact met ons op en we geven je meer info. In een mum van tijd gaat die CTR van je door het dak!

volgende case